Cocoon Senior’s Residence

Onze medische zorgen

Medische zorgen en diensten door gekwalificeerd personeel die 24/24 en 7/7 over u waakt.

24/24 & 7/7

Aangezien de Residentie Cocoon een rust- en verzorgingstehuis is wordt U permanent begeleid door een gediplomeerde verpleegster. Deze wordt omringd door een team waarvan elk lid zijn rol perfect kent.

Met de organisatie die we hebben opgezet, heb je altijd een competent persoon bij de hand, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, klaar om je vragen te beantwoorden of je dagelijkse problemen op te lossen.

Dokters en specialisten

U en/of uw familie kiezen uw huisarts. U bepaalt samen met hem de frequentie van zijn bezoeken. Hebt u geen huisarts of hij kan niet tot bij U komen, dan bezorgen wij u de lijst van artsen met wie wij regelmatig werken.

Bovendien, zou uw gezondheidstoestand het bezoek van een arts vereisen buiten de beschikbare uren van uw dokter, dan kunnen we steeds beroep doen op onze coördinerend arts met wie we 24 uur per dag contact hebben. Nadien geeft uw huisarst ons de nodige bezondere instructies zodat wij u zo goed mogelijk verder kunnen verzorgen.

U moet ook weten dat u in de Residentie Cocoon deel uitmaakt van een groot gezin. De medewerkers die dagelijks met u in kontakt zijn kunnen zeer snel een eventuele noodzaak detecteren en een gespecialiseerde arts inschakelen.

Onze medewerkers zijn “proactief” en dankzij dagelijks multidisciplinair overleg kunnen we anticiperen op elke verslechtering van uw gezondheidstoestand. Voor ons is dit de essentie van ons professioneel engagement.

Bezondere zorgen nodig

Ons volledige paramedische team biedt je individuele en/of groepssessies, afgestemd op jouw behoeften: revalidatie, re-educatie, onderhoud. Cocoon heeft de oplossing voor al je problemen.

Meer info

U wenst meer informatie ? We staan steeds te uwer beschikking en helpen U graag.

Pin It on Pinterest

Share This