Cocoon Senior’s Residence

De infrastrurktuur

Gelegen in een rustige buurt, dicht bij winkels en openbaar vervoer ! er is aan alles gedacht voor het welzijn, comfort en respect van bejaarden. Lees hier meer.

Gemakkelijke ingang en lift

Bezoekersparking, ambulances, leveringen, de Residentie Cocoon is uitgerust om u te ontvangen zonder dat u kilometers hoeft te lopen.

Dankzij onze gelijkvloerse ingang hebben de personen met beperkte mobiliteit geen probleem.

Met een rolstoel of rollator hebt U toegang tot alle ruimtes. Daarnaast zijn alle gangen en trappen van leuningen voorzien. Bovendien zijn alle gangen en trappen voorzien van hellingbanen.

Restaurant

In ons restaurant serveren we gezonde en gevarieerde schotels. Die worden ter plaatse voorbereid met verse produkten en aangepast aan dieet of voorkeur van elk.

In de menu’s die elke zondag worden uitgedeeld, vindt U twee maal per week verse vis en als het gerecht je niet bevalt, hebt U steeds de mogelijkheid om een vervangend gerecht te bestellen.

De middagservice vindt plaats zoals in een restaurant. Dit houdt in dat wij uw maaltijd op dat moment voorbereiden en op een goed gevuld bord mooi serveren.

Uw familie en vrienden zijn altijd welkom om met U te komen eten.

De cafeteria

Gesloten tijdens de lockdown, verwelkomen wij u graag terug voor een kleine verfrissing. Aarzel niet om onze gastronomische snacks, huisgemaakte taarten, ijs, bier, wijn of softs te proberen.

Uitgerust met een bar en een extra-groot TV-scherm, is de cafeteria ideaal om gezellig te babbelen , te chatten of te spelen.

Het terras

Ons terras ligt aan de achterkant van de Residentie en strekt zich uit over de hele lengte van het gebouw. Bij mooi weer is het de ideale plaats om een luchtje te scheppen in een rustige sfeer, alsof U op het platte land bent.

Dankzij onze uitzonderlijke geografische ligging genieten wij van de voordelen van de stad maar zonder de drukte ervan.

Als het weer het toelaat kan iedereen van deze zeer aangename groene ruimte genieten. Hier vinden verschillende aktiviteiten en animaties plaats maar ook onze barbecues waarvan niet alleen de bewoners genieten, maar waar ook hun familie en vrienden welkom zijn.

Gemakkelijk bereikbaar

Zoals u kunt zien op de bijgevoegde plattegrond, stopt bussen 47, 53 en 56 vlak voor de Residentie Cocoon (halte Boomgaard).

En als 10 minuten lopen u niet afschrikt, dan hebt u ook trams 3 en 7 en dus alle mogelijkheid om met openbaar vervoer van/naar het stadscentrum of de andere kant van de stad te reizen.

Onze tuin

Grenzend aan ons terras hebben we een prachtige tuin. In de schaduw, afgeschermd door hagen en bomen, gebloeid volgens het seizoen, is het een zeer aangename plaats.

U kunt er genieten van een verfrissend drankje, deelnemen aan tuinactiviteiten, uw familie ontvangen, spelen met vrienden of gewoon genieten van de ”goede lucht”.

Bij mooi weer organiseren we daar ook onze barbecues waarop uw familie en vrienden steeds van harte welkom zijn.

Meer info

U wenst meer informatie ? We staan steeds te uwer beschikking en helpen U graag.

Pin It on Pinterest

Share This