Cocoon Senior’s Residence

De infrastrurktuur

Gelegen in een rustige buurt, dicht bij winkels en openbaar vervoer ! er is aan alles gedacht voor het welzijn, comfort en respect van bejaarden. Lees hier meer.

Gemakkelijke ingang en lift

Bezoekersparking, ambulances, leveringen, de Residentie Cocoon is uitgerust om u te ontvangen zonder dat u kilometers hoeft te lopen.

Dankzij onze gelijkvloerse ingang hebben de personen met beperkte mobiliteit geen probleem.

Met een rolstoel of rollator hebt U toegang tot alle ruimtes. Daarnaast zijn alle gangen en trappen van leuningen voorzien. Bovendien zijn alle gangen en trappen voorzien van hellingbanen.

Restaurant

In ons restaurant serveren we gezonde en gevarieerde schotels. Die worden ter plaatse voorbereid met verse produkten en aangepast aan dieet of voorkeur van elk.

In de menu’s die elke zondag worden uitgedeeld, vindt U twee maal per week verse vis en als het gerecht je niet bevalt, hebt U steeds de mogelijkheid om een vervangend gerecht te bestellen.

De middagservice vindt plaats zoals in een restaurant. Dit houdt in dat wij uw maaltijd op dat moment voorbereiden en op een goed gevuld bord mooi serveren.

Uw familie en vrienden zijn altijd welkom om met U te komen eten.

De cafeteria

We verwelkomen je graag in onze cafetaria voor een lichte verfrissing, een gastronomische snack, taarten, ijs, bier of wijn.

Uitgerust met een bar en een extra-groot TV-scherm, is de cafeteria ideaal om gezellig te babbelen , te chatten of te spelen.

Het terras

Ons terras ligt aan de achterkant van de Résidence en strekt zich uit over de hele lengte van het gebouw. In de schaduw is het bij mooi weer de ideale plaats om een luchtje te scheppen in een rustige sfeer, met een licht briesje alsof u op het platteland bent.

Dankzij onze uitzonderlijke geografische ligging zijn wij immers dicht bij alle voorzieningen van de stad, maar zonder de overlast.

Als het weer het toelaat, kan iedereen genieten van deze zeer aangename groene ruimte. Activiteiten en entertainment kunnen hier ook plaatsvinden, net als onze barbecues, die een groot succes zijn onder bewoners en hun familie, die altijd welkom zijn om mee te doen.

Gemakkelijk bereikbaar

Zoals je op de bijgevoegde kaart kunt zien, stoppen de bussen, 47, 53 et 56 die je naar het centrum van de stad brengen, recht tegenover Résidence Cocoon (halte Verger).

En als 10 minuten lopen u niet afschrikt, dan hebt u ook trams 3 en 7 en dus alle mogelijkheid om met openbaar vervoer van/naar het stadscentrum of de andere kant van de stad te reizen.

Onze tuin

We hebben een prachtige tuin grenzend aan ons terras. Schaduwrijk, volledig omzoomd door hoge heggen, met seizoensbloemen, het is een zeer aangename plek om te vertoeven.

Hier kun je genieten van een verfrissend drankje, deelnemen aan tuinactiviteiten, je familie vermaken, spelen met vrienden of gewoon genieten van de frisse lucht.

Als het weer het toelaat, houden we hier onze barbecues, waar vrienden en familie altijd welkom zijn.

Meer info

U wenst meer informatie ? We staan steeds te uwer beschikking en helpen U graag.

Pin It on Pinterest

Share This