Cocoon Senior’s Residence

Ons personeel

Résidence Cocoon de Neder-Over-Heembeek (Croix de Guerrelaan 173, 1120 Brussel) is een betrouwbaar rust- en verzorgingstehuis dat gerund wordt door mensen met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke verzorging. Ontdek ze allemaal.

De Beheerders.

Sinds 1 april 1996 zetten de heer Eric Jacobs en de heer Michel Jacobs, fysiotherapeuten van opleiding, zich 200% in om ervoor te zorgen dat Résidence Cocoon elke dag een plek is waar alle bewoners en alle personeelsleden kunnen opbloeien en nog lang en gelukkig kunnen leven.

Bijgestaan door de Heren Abdel en Joël en Mevrouw Julia, respectievelijk medisch – en administratief -verantwoordelijken, vormen zij samen een compleet en ervaren team.

De verzorgers

In de Residence Cocoon kunt u op elk moment van de dag beroep doen op gekwalificeerd verplegend personeel. De verpleegkundigen zijn inderdaad 24/24 aanwezig en worden steeds ondersteund door een team van dynamische en wilskrachtige verzorgers.

Dankzij onze kleine structuur kunnen wij de zorgen personaliseren, wat de grote instellingen niet kunnen bieden, gezien het grote aantal bewoners.

Daarnaast wordt ons paramedisch team aangevuld met een fysiotherapeut en een ergotherapeut. Samen zorgen ze ervoor dat onze bewoners 7 dagen op 7 lichaamlijk en geestelijk fit blijven dankzij een breed scala aan activiteiten.

Koks

Ondanks het feit dat koken in bejaardenhuizen zeer delicaat is (zoutvrij, suikervrij, vetvrij, glutenvrij dieet, verschillende intoleranties, kauwproblemen, enz.), hebben wij het geluk te mogen rekenen op onze twee chef-koks om ons iedere dag met lekkernijen te verrassen.

Dankzij onze menselijke schaal kunnen we elk bord personaliseren, vooral omdat alle maaltijden net als in een restaurant worden bereid, verzonden en geserveerd.

In de Résidence Cocoon maken we er een erezaak van lekker te eten. We gebruiken verse producten en onze maaltijden worden ter plaatse bereid (vlees, vis, groenten, desserts, sauzen). Mocht het gerecht van de dag niet naar wens zijn, dan heeft u bovendien de mogelijkheid om een ander gerecht aan te vragen.

Schoonmaak

Ons onderhoudsteam is getraind in de nieuwste professionele reinigingstechnieken maar hun werk is eigenlijk veel belanrijker dan de naam laat vermoeden Het onderhoudspersoneel brengt veel tijd door in de privacy van onze lieve bewoners en is dus essentieel om de sociale contacten verder te vergroten.

Door de taken overdag te verdelen, kunnen we inspelen op alle onvoorziene gebeurtenissen en zo de stress voor iedereen verminderen.

Technici

Ons technisch team is beperkt maar in alle sectoren van het gebouw hoog gekwalificeerd. Kamers, gemeenschappelijk- en technische ruimtes en tuin worden voortdurend hersteld, gewijzigd en verbeterd.

In tegenstelling tot talrijke andere rusthuizen, geven wij U veel vrijheid in de inrichting van uw woonruimte. Ons technische team staat altijd klaar om je te helpen, te adviseren of te ondersteunen, zodat je je meteen thuis voelt.

Meer info

U wenst meer informatie ? We staan steeds te uwer beschikking en helpen U graag.

Pin It on Pinterest

Share This