Cocoon Senior’s Residence

Ons personeel

De Residentie Cocoon is een betrouwbaar rust-en verzorgingstehuis beheerd door professionele medewerkers die sinds meer dans 25 jaar beroepservaring hebben. Ontdek ze allemaal.

De Beheerders.

De Heren Eric en Michel Jacobs, fysiotherapeuten van opleiding, investeren zich 200% sinds 1 April 1996 en zorgen ervoor dat de Residentie Cocoon elke dag een tehuis is waar alle bewoners en medewerkers zich gelukkig voelen.

Bijgestaan door de Heren Abdel en Joël en Mevrouw Julia, respectievelijk medisch – en administratief -verantwoordelijken, vormen zij samen een compleet en ervaren team.

De verzorgers

In de Residence Cocoon kunt u op elk moment van de dag beroep doen op gekwalificeerd verplegend personeel. De verpleegkundigen zijn inderdaad 24/24 aanwezig en worden steeds ondersteund door een team van dynamische en wilskrachtige verzorgers.

Dankzij onze kleine structuur kunnen wij de zorgen personaliseren, wat de grote instellingen niet kunnen bieden, gezien het grote aantal bewoners.

Daarnaast wordt ons paramedisch team aangevuld met een fysiotherapeut en een ergotherapeut. Samen zorgen ze ervoor dat onze bewoners 7 dagen op 7 lichaamlijk en geestelijk fit blijven dankzij een breed scala aan activiteiten.

Koks

Ondanks het feit dat koken in bejaardenhuizen zeer delicaat is (zoutvrij, suikervrij, vetvrij, glutenvrij dieet, verschillende intoleranties, kauwproblemen, enz.), hebben wij het geluk te mogen rekenen op onze twee chef-koks om ons iedere dag met lekkernijen te verrassen.

Dankzij onze menselijke maat kunnen we elk bord personaliseren en alle maaltijden zoals in een restaurant voorbereiden en serveren.

In de Résidence Cocoon maken we er een erezaak van lekker te eten. We gebruiken verse producten en onze maaltijden worden ter plaatse bereid (vlees, vis, groenten, desserts, sauzen). Mocht het gerecht van de dag niet naar wens zijn, dan heeft u bovendien de mogelijkheid om een ander gerecht aan te vragen.

Schoonmaak

Ons onderhoudsteam is getraind in de nieuwste professionele reinigingstechnieken maar hun werk is eigenlijk veel belanrijker dan de naam laat vermoeden Het onderhoudspersoneel brengt veel tijd door in de privacy van onze lieve bewoners en is dus essentieel om de sociale contacten verder te vergroten.

Door de taken overdag te verdelen, kunnen we inspelen op alle onvoorziene gebeurtenissen en zo de stress voor iedereen verminderen.

Technici

Ons technisch team is beperkt maar in alle sectoren van het gebouw hoog gekwalificeerd. Kamers, gemeenschappelijk- en technische ruimtes en tuin worden voortdurend hersteld, gewijzigd en verbeterd.

In tegenstelling tot talrijke andere rusthuizen, geven wij U veel vrijheid in de inrichting van uw woonruimte. Ons technisch team staat altijd klaar om naar wens te helpen, te adviseren of aan te vullen, zodat elke bewoner zich thuis voelt.

Meer info

U wenst meer informatie ? We staan steeds te uwer beschikking en helpen U graag.

Pin It on Pinterest

Share This